Наско Сираков ще възражда Левски

10:30
Наско Сираков ще възражда Левски
Собственикът на Левски Тодор Батков е готов отново да работи с Наско Сираков. Адвокатът заяви това по време на учредителното събрание на Националния клуб на привържениците на "сините", съобщава "7 дни спорт".


"Сираков е част от Левски - заяви Батков. - Няма проблем да го поканя. Ако може, той ще съвместява длъжностите в Левски и националния отбор. Няма проблем да разговарям за това с хората от БФС."

Истината е, че Тодор Батков никога не е гонил Наско Сираков от Левски и продължава да мисли, че Наско е част от клуба. И ще продължи да бъде, независимо къде се намира. Даже и на Северния полюс. Адвокатът все още не е поканил Сираков официално, но е готов двамата отново да работят заедно за възраждането на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_228
05.05.2009 16:12

А бе ШИБАНИ чорбарчета мърлявии.. защо не вземете да си гледате ващо ШИБАНО отборче , което до преди 1-2 месеца щеше да го сполети нещо. ГЛЕДАЙТЕ СИ ОТБОРА И НЕ РУГАЙТЕ ТАКА ДОЛНИ МРЪСНИ СВИНЕ !!!

DeviLLmaN
05.05.2009 15:15

Levskara_1995 ти 95 набор ли си? Ти първо порасни и мисли трезво щотото хората са напълно прави да плюят с/у Батков. Добре като си такъф спец каде изчезнаха 7-те милиона евро от влизането в Шампионската Лига бе? Искам на тва да ми отговиш щото като гледам си едно тъпо хлапе каде се прави на умно. (не си тъпо просто още не си поотраснал за да помислиш малко, че тоя razorblade казва самата истината)

Levskara_1995
05.05.2009 13:28

кои е педал бе прасе грозно ае бегаи при Примат Мангал или при новите ви собствении от СМЕТОСАБИРАНЕТО

slavi_771
05.05.2009 13:24

Само мазния педал Сираков им липсва на некадърниците от Левски.Евала Батков!!! *lol*

razorblade
05.05.2009 12:49

Мустакат шибан олигофен байганювски, какво значи "АКО МОЖЕ" да ти еба майката комунистическа нагла ?!?! ..... Нали си адвокат УЖ...и много добре знаеш,че съвместяването на две подобни длъжности е абсолютен конфликт на интереси."АКО МОЖЕ" да го разбираме "АКО МИНЕ" ....ама що пък и да не мине , в крайна сметка нали за отбора на народа всичко може !?!?! да се крадат футболисти от други отбори, да се реве срещу съдиите, дори когато същите свирят в твоя полза .....да се крадват лицензите на конкурентите и т.н...
Поредица от грешни ходове. Е това е управлението на мустакатия кретен...
Докато този наглец, крадец, измамник и комунистическа мръсна отровна радиоактивна самозабравила се ГАД долна не бъде изритана от публиката , Левски винаги ще страда ....това, което говори на феновете по сбирките е само прах в очите.....

torres_228
05.05.2009 12:46

Според мен Сираков няма да оправи кой знае колко отбора , но ще нахъса момчета и ще даде някакъв напредък. Успех , Наско. *smile*

Emiliqn1981
05.05.2009 11:45

които и да се варне в Левски докато мустакатия е там отбора ще страда