Живко Миланов започна заключителни преговори със Стяуа

14:07
Живко Миланов започна заключителни преговори със Стяуа
Българският защитник Живко Миланов се прибра от ваканция в Тайланд и утре ще проведе заключителни преговори със собственика на Стяуа Букурещ Джиджи Бекали, информират медиите в Румъния. Бившият капитан на Левски е несменяем титуляр в румънския Васлуй в последните три сезона, като има 91 мача и 1 гол за тима в румънското първенство.

Миланов е първото име в списъка за зимна селекция на треньора на Стяуа Лауренциу Регенкампф. Според информациите първоначално Бекали предложил 100 000 евро трансферна сума за Васлуй и 10 000 евро месечна заплата за Миланов, но това предложение е било отхвърлено от българина.

Стяуа обаче са излезли с подобрена оферта от 150 000 евро първоначален транш, 150 000 евро годишна заплата плюс бонус от 100 000 евро при класиране на отбора за Шампионска лига, което е приближило позициите на двете страни и вероятно утре ще се стигне до сделка.

"Живко Миланов е най-добрият десен защитник в румънското първенство в момента. До март няма да имаме играч за тази зона заради контузиите на Георгиевски и Матей, затова имаме нужда от българина", каза треньорът на Стяуа Лауренциу Регенкампф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация