Ботев взе глътка въздух срещу Спартак

17:49
Ботев взе глътка въздух срещу Спартак
Ботев постигна ценна победа с 1:0 срещу Спартак Варна в последния мач от 25- я кръг на "А" група. В изключително слаб и скучен за наблюдаване двубой "канарчетата" успяха в последните минути да се докопат до попадение, с което взеха важни три точки в борбата си за оцеляване в елита.

Гостите от Варна имаха инициативата през по-голямата част от срещата и на няколко пъти Велимир Иванович и Стойко Сакалиев можеха да открият резултата.

В 73- а минута халфът на Спартак Даниел Моралес бе изгонен за грубо нарушение и гостите останаха с човек по-малко.

Две минути преди края, Николай Манчев с тупалка от около 25 метра вкара победен гол за Ботев. Стражът на варненци Банович направи непростима грешка при попадението, тъй като топката летеше право в неговите ръце, но той някакси я пусна в своята мрежа.

Така, след този си успех, Ботев събра 24 точки и излезе от зоната на изпадащите на "А" група, оставяйки Миньор под чертата.

Ботев Пловдив - Спартак Варна - 1:0

1:0 - Николай Манчев ( 88 минута)


Ботев Пловдив: Станев, Божков, Гаров, Попов (Василев) , Гаджалов, Манчев, Тимонов, Андонов, Кръстев, Орловски ( Кабу), Темиле ( Аврамов)

Спартак Варна: Банович, Иванов, Илиев, Георгиев, Стойков, Моралес, Иванович, Петров ( Орлинов) , Миранда, Ив.Иванов (Мирчев), Сакалиев ( Воденичаров)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

EnCo_MaLiNdI
14.05.2009 16:42

DKS ти си гледал друг мач Спартак смачкаха Ботев!!!!!! *stop*

Eely
05.05.2009 12:20

Дано спечелим борбата...ако той остане няма да има промяна..уви..
Само Ботев *stop*

Aeonflux
04.05.2009 20:46

Изобщо не мога да си представя Ботев Пловдив в "Б" група.Както и Берое Стара Загора и Нафтекс Бургас,но това е факт (освен Ботев пловдив).Надявам се,следващия сезон в българския футбол да е по-светъл и чист от този,както и по-перспективен,с повече публика!Дано Ботев останат в "А" група,а Берое и Нафтекс се върнат,дано няма далавери и купени мачове,дано има успешни трансфери на млади и добри играчи,както и от детско-юношеската школа!Дано не си остана само с дано!

DKS
04.05.2009 18:13

Снимката е един път !!! Имахме по- чисти полужения и заслужено победихме !! КАНАРИ НАПРЕД !!

torres_228
04.05.2009 18:05

Егати порнографската снимка.. *joking* Относно мача , Хса трябваше да е изходът , но мен 1-0 ме устройва тъй като го играх така . Успех на Ботев и дано уцелеят , въпреки че ще им е многооо трудно , много. *smile*