Голмайсторът на Югоизточна "В" група изкара проби в гръцки тим

18:42
Голмайсторът на Югоизточна "В" група изкара проби в гръцки тим
Голмайсторът на Югоизточната "В" група Ирфан Юсеинов изкара кратки проби в изпадналия от гръцката Суперлига Докса Драма, съобщава регионалният вестник "ЕвросСпор".

Юсеинов, който е известен с прякора си Арфата, у нас е играл предимно във "В" група, но има периоди и във втора дивизия с отборите на  Свиленград, Калиакра Каварна и Любимец. Юсеинов игра малко за Докса в контролна среща с нискоразредния отбор на Просоцани (4:0), след което се прибра в България. Той ще очаква позвъняване от треньора на Докса Сулис Пападопулос, който да му съобщи дали трябва да се върне за втория дял на шампионата във втора лига или не.

Докса изпадна през миналата година от Суперлигата, но президентът Атанасиос Самиос е амбициран да спечели завръщане. Докса обаче тръгна доста трудно и в момента е на 14-о място.

Арфата в момента рита за средняка в Югоизточната трета лига  Гигант Съединение и е забил 12 гола за есенния дял на шампионата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alovbg21
06.01.2013 17:56

Аххх ,дано не изгубим такъв нападател като Арфата *sad* Няма втори като него ! И няма и да има *sad* Но все пак е твърде млад... Трябва да търси късмета си другаде не само тук .. *sad* Давай Арфа !