Решението на Перес за \"галактическа\" селекция ясно на 14 май

17:29
Решението на Перес за \"галактическа\" селекция ясно на 14 май
Флорентино Перес ще обяви на 14 май дали възнамерява да се кандидатира на изборите за президент на Реал Мадрид, съобщи говорителят му.

Лицето на бившия президент украси първите страници на мадридските спортни ежедневници "Marca" и "As", след като те съобщиха за завръщането на човека, довел в испанската столица звезди като Луиш Фиго, Зинедин Зидан и Дейвид Бекъм. Перес възнамерява да даде пресконференция на 14 май, заяви Хуан Хосе Клавел пред "Ройтерс", но отказа коментари по повод играчите и треньорския щаб.

Испанските медии свързаха Перес с трансфер на имена като Кристиано Роналдо, Кака, Франсеск Фабрегас и Шави Алонсо. Според слуховете Хорхе Валдано ще се върне като спортен директор, а Арсен Венгер или Карло Анчелоти са фаворитите за треньорския пост. Перес, който е един от най-големите строителни магнати в Европа и собственик на ACS, бе президент на "белия балет" в периода 2000-2006 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
05.05.2009 07:22

Интересно дали, ако привлече 5 от звездите, който иска Реал ще заиграе добре, но евентуалния отбор изглежда доста заплашителен :
1.Касиляс 2.Марсело 3.Хайнце 4.Пепе 5.Рамос 6.Л.Диара 7.Кр.Роналдо 8.Кака 9.Раул 10.Д.Силва 11.Виля
Това е само примерен състав, ако си изпълни всички обещания, но ако се сработят всичките звезди на терена ще ми е интересно да видя новия "Галактико" на Перес. А ако станеше невъзможното и Меси би станал втори Фиго *joking*