Рамос прави чистка в Реал след резила с Барса

09:12
Рамос прави чистка в Реал след резила с Барса
След разгромната загуба с 2:6 от Барселона в събота, наставникът на Реал Мадрид Хуанде Рамос е решен да направи чистка в "Кралския клуб", пише "Трибал футбол. ком".

Рамос бил бесен от бездушната игра на своите подопечни и бил притеснен от липсата на достатъчно класа в тима.

Фабио Канаваро, Хосе Мария Гутиерес - Гути, Мичел Салгадо, Габриел Хайнце, Хави Гарсия и Йержи Дудек вече били уведомени, че не присъстват в плановете на специалиста за новия сезон.

Ройстън Дренте, Мамаду Диара, Хавиер Савиола и Жулиен Фобер също били нарочени за гонене от клуба, като единствено Фобер бе доведен на "Бернабеу" от настоящия треньор на Реал.

Холандското трио Рафаел Ван Дер Ваарт, Уесли Снайдер и Ариен Робен пък щели да бъдат използвани като разменна монета от Хуанде Рамос , за да могат да се привлекат желаните от специалиста звезди.

Кака и Златан Ибрахимович са считани за почти сигурни нови попълнения на "Белия балет" през лятото, а Давид Вия, Давид Силва, Шаби Алонсо и Франсеск Фабрегас най-вероятно ще бъдат подмамени да акостират на "Сантиаго Бернабеу" пред предстоящия трансферен прозорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
10.05.2009 21:09

Notlike чуваш ли се какво говориш *joking* Те Валенсия нямат пари да си подържат стадиона, какво остава да платят на Вия всички заплати до края на кариерата му. Първо той може още утре да свърши с футбола, може и след 15 години. Никой не е луд да даде толкова пари. Първо не знам как сметна, че докрая на кариерата си Вия ще получи 8-9 милиона като по мои сметки той ще вземе поне 30.

Notlike
10.05.2009 14:05

Давид Вия има вечен договор и са му дадени почти всички заплати, които той трябва да получи до края на кариерата си. Ако прекрати договора за по-малко от 100млн евро (ако се не лъжа), ще трябва да изплати всичките си заплати, които е получил до края на кариерата си, тоест около 8-9 млн евро + това ще има да дава 3-4 милиона заради нарушена клауза (50% от договорката) и ще стане много дебело.... *joking*
Давид Силва пък се продава за 30млн евро и едва ли испанци биха го купили..

stenli63
05.05.2009 12:58

да бе .. и като купят гореизброените да не би от другия ден и да почнат да бият с по 6:0 и да вземат ШЛ. Квото и да направиш, който и футболист да земеш си требва сработване на отбора, а не тия футболисти, които ще вземат всеки един от тях си е изградил собствен начин на игра или на играта на предишния му клуб, а те реал ще искат веднага да заработят всички в такт безгрешно, затва още 5 поредни години ще отпадат на 1/8 финал в ШЛ, които и да копуват

shitfyyy
05.05.2009 11:53

Бахти тъпата политика още малко и Раул ще продадат.

Patilanec
05.05.2009 10:05

Е това не му харесвам на този отбор. Не става работата гонят всички и купуват още толкова и само звезди и после били най-великия отбор..Според мен отбор се гради в продължения на години! На всичкото отгоре ще разменя Робен и Снайдер, които заедно с Раул са мотора на отбора.. абе нямам думи тези имат най-смешната трансферна политика..

angel_hi
05.05.2009 09:39

Кака и Златан Ибрахимович са считани за почти сигурни нови попълнения на "Белия балет" през лятото, а Давид Вия, Давид Силва, Шаби Алонсо и Франсеск Фабрегас най-вероятно ще бъдат подмамени да акостират на "Сантиаго Бернабеу" пред предстоящия трансферен прозорец.

Едва ли ще привлекат тези играчи все за Реал пишат като Ман Сити писна ми