Нюкасъл - Евертън, спечелен

11:12
Нюкасъл - Евертън, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 16 познати от общо 30 мача - 53,3% успеваемост

► Залог на деня за 02.01.2013 г.



При ритъма, който поддържат и двата тима в последните си мачове, тук е повече от логично да се потърси опцията за поне три попадения. От началото на сезона гостите от Евертън не са успявали да се разпишат само в едно свое гостуване, като в по-голямата си част от излизанията си играчите на гостите се разписаха, дори повече от един път. Карамелите отбелязаха във почти всяка своя изява извън дома, но те успяха да запазят мрежата си суха само един път от общо десет сблъсъка на стадиони, различни от домакинския. В последните две срещи на Нюкасъл общият сбор на попаденията беше 17, което подсказва за разбалансирания стил на тима. Ако Евертън иска да остане с реални шансове за топ 5 е задължен да преследва трите точки, а домакините са само на две точки от опасната зона и за да останат по-спокойни за съдбата си в елита, са принудени от обстоятелствата да трупат колкото се може повече точки в този момент. В редиците на двата тима се подвизават нападатели в отлична форма и с доказани реализаторски възможности като Сисе, Ба, Йелавац и Аничебе, което допълните оказва подкрепа на предложената опция за голова среща тази вечер. И четирите предишни поредни срещи между опонентите завършиха с изпълнена опция за над 2.5 гола.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.93

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
02.01.2013 21:41

В редки случаи не съм съгласен с прогнозата на Жоро, както тази вечер- за мен лично Нюкясъл ще опитат да променят допускането на много голове в мрежата си и днес ще излязат прибрани. Пследните им два мача са 6-11 голва разлика, но бяха гостувания... За мен мача е ъндър и на знак 2-ка с оглед разликата в класите и злощастната загуба от Челси на Евертън. Успех на всички играчипрез 2013-та!!!

man4estara10
02.01.2013 19:48

Хайде свраки.Ба няма да играе.Дано Сисе да направи добър мач.

TheFruitMaster
02.01.2013 14:17

В сряда вечер ще станем свидетели на поредната прогноза на Георги Сотиров *smile* Към момента г-н Сотиров е в серия от 4 познати мача - като три от тях бяха с опции над/под 2,5 гола, което е добра предпоставка да повярваме на прогнозата му и днес. Това е първата му прогноза за 2013 година и стискаме палци тя да бъде успешна, както и цялата му година в личен и професионален план ! Представянето му в последните 8 прогнози е безупречно - 7 от 8, с общ коефициент 1,80 ! С повече от 350 прогнози за изминалата година, Георги Сотиров показа, че разбира от футбол - и популярните първенства, и по-малко известните футболни лиги по света *smile* Успех и късмет през 2013 година и приятно четене на прогнозите на сайта winner.bg *smile*

LMessi_Barca
02.01.2013 14:13

Егати специалиста!!! За да си вдигне успеваемостта почна да дава прогнози само от сорта на под и над 2,5!!!