Играем като боклуци!

15:56
Играем като боклуци!
Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон бил бесен от представянето на своите съотборници във вчерашния мач с Лече и на полувремето стражът на "Скуадра адзура" се развикал в съблекалнята на тима.

"Бианконерите" нямат победа във всички турнири от мача с Рома в началото на март месец и вчера торинци се надяваха да вземат трите точки в домакинството си на Лече. На полувремето гостите водеха с 1:0 с гол на Конан. Поредният очертаващ се резил дошъл в повече на вратаря на Юве.

"Играем като боклуци. Ние сме позор. Разбирате ли какво имам в предвид? Да или не?", ядосвал се Буфон на почивката, разкрива Винценцо Якуинта.

В крайна сметка Ювентус за пореден път се провали и взе само точка от срещата с южняците, тъй като срещата завърши при резултат 2:2. Павел Недвед вкара двете попадения за торинци, но защитата на "бианконерите" отново се пропука в последните секунди на мача и по този начин ощастливи тифозите на гостуващия отбор.

"Опитахме се да променим нещата през второто полувреме, но отново нямахме никакъв късмет", допълни Якуинта пред италианското издание "Кориере Дело Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cazorla
05.05.2009 00:00

Срам ме е от тоя отбор,напомня ми ерата Анчелоти
*evil*

mirogo
04.05.2009 17:58

Особедно от тренера.Жив зян е. *smile*

torres_228
04.05.2009 16:56

Нормално ! От тоя отбор почти нищо не става . *smile*