Джерард: Това бе най-доброто ни първо полувреме

09:25
Джерард: Това бе най-доброто ни първо полувреме
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард е доволен след класическото 3:0 като гост на Куинс Парк.

"Знаехме, че с ранен гол ще си улесним задачата. Направихме най-доброто си първо полувреме за целия сезон", заяви Джерард.

Лидерът на Пуул не пропусна да похвали голмайстора на тима Луис Суарес.

"Луис стана важна фигура за нас от първите дни след трансфера си. Във всеки двубой той доказва, че е един от най-добрите нападатели в света", заяви Стивън Джерард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ioan.stankov
01.01.2013 12:53

Дълги години е лидер на Ливърпул. Наистина трябва време да се сработи изцяло с халфовата линия. Не се учудвайте, че е почнал да губи от хъса си и вече не прави онези удари от 25 - 30 метра.Постепенно с времето ще започне да намали далечните удари, да му спадне и хъса..... но опитът му ще е безценен както и дългите му пасове. За жалост всяко нещо си има начало и край, а според мен той върви по стъпките на Карагър.Ще дойдат по-млади момчета, които сигурно ще го изместят и ще започне да влиза като Пол Сколс от ман ютд, при лошо развитие на двубоя. Всеки път при лошо развитие на двубой на Юнайтед, САФ пуска в игра Гигс и Сколс, според мен дова е бъдещето на Карагър и Джерард

fhh
01.01.2013 19:15

Стиви ще играе поне още 5 години!*beer*

jimidim
01.01.2013 13:56

Макар кариерите и на двамата да са преминали пред о4ите ми,мога да кажа,4е имат разлика в бъдещето.Джейми ве4е може само да попълва празнини в отбраната,при евентуални травми или наказания,докато за Стиви все още има поне 4-5 ползотворни години за пълноценен футбол.И той трябва да ги използва максимално.Поне аз мисля така.С Хендерсън,Шелви,Даунинг,Суарес..та дори и с това недоразумение-Стърлинг,не играе от една година заедно,а доста пове4е.За какво сработване говорите.Единствено Нури е нов за отбора,но играе в позиция зад Стивън.С двата бека-Джонсън и Енрике,също не са от в4ера заедно.Явно при4ината е друга.Нека всеки сам за себе си да си я намери.

jimidim
31.12.2012 11:48

Той 4е е от най-добрите си е факт.....но къде е халфовата ни линия..Къде е и твоята форма от последните години.

jimidim
31.12.2012 22:05

Mалко неподготвен се изказа бой...В националния играе с хора,с които не е разменил и два паса.И прави страхотни ма4ове.А в Пуул...дори изстрелите му от 25-30 метровата дистанция ве4е ги няма.Не е до сработване момко,а до хъса..А не го виждам ве4е у Стиви.И напълно го разбирам.

fhh
31.12.2012 14:49

стиви играе с куп нови играчи не го обвинявай,просто му трябва време за да им пасне,а той го може!!!Забеляза ли как се ядоса като хендерсън му отне топката точно когато щеше да бомбандира,ако не му я беше взел 99 процента щеше да им скъса мрежата весела нова година на всички!!!*beer**beer**beer*