Бащата на Кака: От лятото синът ми е в Реал!

14:29
Бащата на Кака: От лятото синът ми е в Реал!
Бащата на Кака Боско Лейте заяви пред испанското издание "Ас", че от лятото синът му ще защитава цветовете на Реал Мадрид.

Плеймейкърът на Милан отказа мегаоферта на Манчестър Сити през януарския трансферен прозорец, като тогава се врече във вечна вярност на "росонерите", но явно блясъкът на "Белия балет" е на път да примами техничния футболист.

"Рикардо ще играе в Реал Мадрид на Флорентино Перес от лятото", е цитиран да казва бащата на играча Боско Лейте пред "Ас". Лейте е и личен мениджър на сина си, и изглежда вече е преговарял с фаворита за президентското кресло на мадридския клуб.

От Милан продължават да отричат подобни слухове, но евентуалният нов президент на Реал Флорентино Перес е известен със своята слабост към "галактически" трансфери и вероятността Кака да акостира на Бернабеу явно не е никак малка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ACMilan22
05.05.2009 00:24

За пореден пат се спекулира с оставането на кака в Милан и се говори за трансфери някаде а никои не гледа какво каза самия тои!"Още веднъж казвам, че обичам Милан и оставам тук. На клубът му предстои светло бъдеще и аз съм сигурен в това. Сега след като Паоло приключи с футбола мисля, че Амброзини или Гатузо ще наследят капитанската лента. Моята мечта е един ден и аз да изведа отбора с нея".Мисля 4е няма пов4е какво да се каже по вапроса!!!

DKS
04.05.2009 15:21

хахаха Незнам кви хора са журналистите !! Аз повече няма да пиша по - повод трансфера на КАКА !!

Emiliqn1981
04.05.2009 15:07

несам фен нито на Милан нито на Кака.безспорно е един наи добрите футболисти,но ако в Милан не са решили да правят истински отбор и ако продалжават да раз4итат на пенсионерите си и пак да бадат в сянката на Интер,Кака едва ли ще остане...неказвам 4е в Реал ще има големи успехи -те са рекламна агенция,много 6ум за нищо...пари има,ако бе6е лаком за пари ще6е да е в сити като робинио.4овека иска титли купи трофеи....

kurrti
04.05.2009 14:55

да ходи в реал барса да му чеше газа и на него...реал са смешници бе кака е велик играч за ко му е да играе в отбор в които ще се излага *joking*

angel_hi
04.05.2009 14:41

Хайде отивай в Реал всички са за там или Ман Сити големи писаници се изписаха големи спекулации

Armagedon101
04.05.2009 14:34

Ей хорица не си въобразявайте .... нищо ... от Милан съм и Кака' ми е любимия играч .... като гледам отиде и в Ман Сити са и в Ман Юнайтед ше хой са па в Реал нали Роналдо в Реал ве ... бах тея дет пускат подобни лъжи да не са ванга ве .... бах мамата .... Вярно , че баща му може да кае тва шот баща му е егоист и беше на косам от това да Попише с Ман сити за ПАРИТЕ !!! Добре че навреме се скараха ... и Рики КАКА' си каза думата .... той многократно е заявявал че иска да остане в Милан и че в тоя клуб му е бъдещето и че има амбиции за капитанската лента *stop* *angry*