Евертън - Челси, спечелен

11:09
Евертън - Челси, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Декември: 15 познати от общо 29 мача 51,72% успеваемост

► Залог на деня за 30.12.2012 г.

Евертън - Челси - 15:30 часа

Видно е, че този сезон Евертън играе най-добрия си футбол от години, но въпреки това тимът трудно ще задържи престижното си класиране към момента. Основният аргумент в това предположение е липсата на дълга резервна скамейка, което има огромна доза шанс да проличи още днес и то срещу тим във възходяща форма. За карамелите ще липсва основният им реализатор Фелайни, Шеймъс Колман, Гибсън, опитният бранител Хибърт и единствената алтернатива на Йелавич е предни позиции, белгиецът Миралас. Това няма да не повлияе върху представянето на скромния тим на домакините. А като добавим и очакванията за спад във формата им, то днес те няма да бъдат в никак изгодна позиция. Козът на Челси тук ще бъде големия опит на техния старши треньор Рафаел Бенитес, който той притежава в подобни срещи и различните му тактически хрумвания спасявали тимовете му не един път. В редиците на гостите се забелязват заченките и на нов игрови стил и така предимството тук определено отива на тяхна страна. И въпреки статистика всичко подсказва, че стойността е в знака за победа на гостите.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.60

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshotar
30.12.2012 14:42

Мача е пълна мъгла.Не е оферта да е залог на деня според мен.Може да се пробва нещо като Г/Г..

devic
30.12.2012 12:52

евертън няма загуба като домакин. гибсън може да играе. в типичен стил челси и бенитез - няма как да спечелят мача. след добри последни игри днес ше докажат че не са нищо повече от средна класа отбор от лига европа. евертън, както повечето малки отбори винаги хвърлят всичко срещу по-големите. липсата на фелайни ше бъде компенсирана от трибуните. от мен - 1 днб.

roden
30.12.2012 20:35

*smile* много го разбираш футбола, но за едно си прав - Евъртън са посредствен отбор, който не можа да спре Челси.

Kotov
30.12.2012 12:27

от мен неска ЛИВОРНО-1 ВЕрона -1

Kotov
30.12.2012 12:25

даже като видях статистиката може и 1 да стане през годините 1-0 2-1 1-0 2-0 1-1 *smile*

Kotov
30.12.2012 12:24

1-1 на точен е мача невярвам така евертън да се дадат челси *smile*