4+4 - кодът на \"червената\" селекция

14:48
4+4 - кодът на \"червената\" селекция
Старши треньорът Любослав Пенев ще има пълната свобода да избере необходимите му играчи при лятната селекция на "червения" гранд.

Новите собственици на клуба от "Титан" са поискали списък с имената от бившия играч на Валенсия, съобщава "Маридиан мач". Новината е потвърдена пред медията и от изпълнителния директор на шампионите Венцислав Живков. В плановете на "армейците" влиза закупуването на четирима играчи от чужбина и четирима от родното първенство.

"Пенев трябва да определи в него първо играчите, на които няма да разчита и с които ще се разделим през това лято. Отделно той трябва да каже и кои от футболистите, които остават в клуба, ще могат да бъдат продавани", сподели шефът на "армейците".

Легендарният голмайстор трябва да обяви и имената на футболистите, които иска да бъдат привлечени в тима за новия сезон.

Не е тайна, че в клуба са постъпили оферти за някои от футболистите на шампионите като Иван Иванов и Кирил Котев. Последният е желан от английския Лестър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xelikopterr
05.05.2009 02:58

Мачът, според мен е "Х". За най- добър футбол от страна на ЦСКА е малко пресилено изказването. Мисля че Локомотив София и Черно море- Варна са отборите, които заслужават комплименти. Варненци за цялостното си представяне през годината, а локомотивци за почти безпощадния рейд, който направиха втория полусезон.

aivano
04.05.2009 21:14

Нищо чудно ако вземат доказани имена в Европа-досега един доказан помощник треньор и спортен лекар пристигнаха,остават футболистите!Тези които дойдоха ДОКАЗВАТ,че Любо е човек с име в Испания,а и тази пролет всички признават,че червените играят най-добрия футбол!Колкото до трансфери предлагам да проследим развитието на братята Миневи и на кого кариерата ще се развие по-добре-бас ловя,че на този в ЦСКА!!! *wink*

portokala_ss
04.05.2009 18:43

RangerSS ало вие каде си пращате вашите футболисти ве умник каде сте продали един и той да просперира а като не знаеш не дей да приказваш повече че ще ти смеят много САМО ЦСКА

RangerSS
04.05.2009 17:35

Екстра ко Ц(*КА доказва, че слабоумието е тяхна горда характеристика - ама като са алчни като чифути за $$$ да си продават най-младите и перспективни играчи на второ- и третодивизионни отбори като Лестър. САМО ЛЕВСКИ !!!