Бангор - Престатин, спечелен

16:18
Бангор - Престатин, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 13 познати от общо 27 мача - 44.4 % успеваемост

► Залог на деня за 27.12.2012 г.



Последните десет поредни срещи между тези съперници приключиха при изпълнена опция за над 2,5 гола. И сегашната ситуация предразполага единствено към избор на опцията за поне три гола в мача. Ставката за евентуална домакинска победа започва драстично да губи нивата си и това би следвало да направи всички по-предпазливи при избора й. Бангор изостава на седем точки от първото място, но има и два мача по-малко от лидера ТНС и при тези обстоятелства изглежда задължен днес да се задоволи само с три точки в актива си. Престатин се представя доста над очакванията този сезон, като причината за това се корени в доста офанзивния му стил, който му донесе доста точки извън дома. Гостите допускат средно по над два гола във всяка визита, но и бележат почти по два гола във всяка своя изява на чужд стадион. Бангор изглежда стабилен в отбрана, когато е домакин, но притежава една от двете най-силни домакински атака и това допълнително ще спомогне за по-лесното реализиране на избраната опция.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.64

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация