Спартак Плевен започва подготовка в средата на януари

15:06
Спартак Плевен започва подготовка в средата на януари
Футболистите на Спартак Плевен се събират за първа тренировка на 16 януари от 14 часа. Поради липса на условия за подготовка в Плевен, ръководството обмисля да проведе два лагера. Първият ще бъде в Сандански, а след това отборът заминава за Анталия. В началото на годината ще стане ясно кои футболисти ще бъдат освободени и кои ще бъдат новите попълнения.

Имената на Какалов и други, които се коментират в пространството, не влизат в сметките на клубното ръководство. Ден след като уреди генерален спонсор на клуба, президентът Иван Динов осигури и лагер на представителния тим в южната ни съседка. 14-дневния престой е в периода между 5 и 19 февруари.

Селекцията на треньора Красимир Бислимов ще бъде настанена и ще тренира в 5-звездния хотелски комплекс "Емирхан Палас". В него има 12 футболни игрища. Със сигурност там плевенчани ще изиграят и няколко контролни срещи. Съперниците ще бъдат договаряни на място, тъй като в комплекса ще тренират и доста чуждестранни отбори.

"Осигурихме този лагер, за да може отборът ни да се подготви по най-добрия начин за пролетния дял на първенството на "Б" група. Целта, която преследваме, я обявихме още през лятото - първо място. Не е необходимо да коментираме условията за подготовка в комплекса "Емирхан Палас".

Достатъчно е само да споменем, че по време на нашия престой там ще се подготвят и отбори от цяла Европа - Русия, Швейцария, Австрия, Словения. Ще направим всичко
възможно до отпътуването на отбора за Анталия да сме наясно с 95 процента от окончателния състав за пролетния полусезон. До края на януари трябва да сме приключили със селекцията", коментира президентът на отбора Иван Динов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация