Бонев: Притеснен съм, че селекцията на Локо Пловдив се бави

09:21
Бонев: Притеснен съм, че селекцията на Локо Пловдив се бави
Почетният президент и спортен директор на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви пред "Тема Спорт", че е при­теснен, тъй като зимната се­лекция на тима се бави, а бре­мето не е толкова много.

"За съжаление не мога да ви разкрия подробности около селекцията, тъй като на­шият собственик господин Марешки е в Австралия. Раз­стоянието е много голямо и трудно комуникираме. Имаме набелязани футболисти, но все още не можем да вземем тези, които искаме, тъй ка­то не знам с какви финансови параметри ще разполагаме. За пари е упълномощен да го­вори единствено собственикът. Нуждаем се от четири­ма нови играчи и с тях на все­ки пост ще разполагаме с рав­ностойни кандидати за титулярно място", каза слав­ният футболист.

"Мен лично ме притеснява, че селекцията се бави, тъй ка­то подготовката чука на вра­тата ни. И ако не сме наясно със селекцията, ще бъде много трудно да проведем и самата подготовка", добави силният човек на "Лаута".

"В този момент при нас ни­кой не говори за 3-о място, 4-о място. Ние наблягаме на нала­гането на млади собствени кадри. Защото това е бъде­щето, а резултатите ще дой­дат. Ако някой иска да работи за благото на българския фут­бол, да следва примера на Локомотив Пловдив. Целта ни е още момчета като Рангел Абушев, Маламов и други да се наложат в първия отбор", до­бави Зума. Той направи равно­сметка на отминалата есен.


"След оттеглянето на Коко Динев и доста от футболи­стите, които бяха в основата на тима, трябваше да се действа бързо. Емил Велев взе играчи, които смяташе, че ще му свършат работа, но за съ­жаление не беше така. С идва­нето на Стефан Генов в отбо­ра трудностите ни обедини­ха. Ръководството, играчите и треньорите станахме едно семейство и постигнахме не­що, което много хора смята­ха, че няма да може нашият отбор, факт е обаче, че в края на полусезона записахме 5 последователни победи - 15 точки, и сме доволни, че на­края налучкахме ваксата", за­върши Христо Бонев,

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация