Левски предлага ?100 000 за бразилец

11:36
Левски предлага ?100 000 за бразилец
Левски предложил 100 хиляди евро на Пасош Ферейра за 6 месеца наем на Луиш Карлос, твърдят португалски медии. Контрактът на бразилеца с настоящия му клуб изтича на 30 юни и тогава може да подпише дългосрочно със сините. На халфа ще бъде предложена заплата от 12 хил. евро месечно, съобщава "Труд".

Карлос (27 г.) играе вътрешен халф. Този сезон има 8 титулярни участия за 4-ия в Португалия. Пасош е купил бразилеца за 400 хил. евро м.г. от втородивизионния Фреамунде. По-рано халфът е бил в бразилския Ипатинга. Преди две седмици Левски е поискал и централния защитник Рикардо от Пасош, но цената от 500 хил. евро е спряла сините. А миналия месец салвадорският нападател Артуро Алварес от същия клуб бе предложен на Ботев Пловдив.

С промоция в холивудски стил и ЗD проекция днес Левски ще представи проект за нов стадион. Възможно е да бъдат обявени договори с Милен Василев (Миньор) и легионер. Вероятно ще бъде афиширано оставането на ВТБ, както и принципна договорка с "Газпром". Газовата компания обаче ще се обвърже от март, като договорът може да се проточи и до юни.

Левски отказва засега да пусне Пламен Илиев в Генк, който не предлага достатъчно висока цена. Белгийците се насочиха към Георги Китанов от Черно море, но също без резултат от първата оферта. Лил е най-сериозният кандидат за Илиев. Сините отрекоха интерес към израелския халф Маор Бузагло (Стандарт).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация