Пърт Глори - Уестърн Сидни, спечелен

11:08
Пърт Глори - Уестърн Сидни, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 12 познати от общо 26 мача - 44.4 % успеваемост

► Залог на деня за 27.12.2012 г.



Това са двата най-ниско резултатни тима в австралийското първенство, средно в мачовете им има под 2 гола. Пърт Глори почти винаги, когато е домакин, играе с наситена средна линия, като основната им цел е постигането на ранен гол и запазване на резултата. Това често се получава, като след това с накъсване на играта и задържане на топката се цели задържане на положителния резултат. Гостуващите тимове обикновено рядко стигат до положения на този терен. Уестърн Сидни практикуват силов футбол, с дълги пасове и центрирания, което също допринася за нискорезултатни мачове и днес при срещата на тези два стила е повече от логично да се опита опцията за ниско резултатен развой при сравнително добра ставка в бедния на футболни срещи ден.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.92

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари