Фулъм - Саутхямптън, загубен

12:13
Фулъм - Саутхямптън, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 12 познати от общо 25 мача - 48.0 % успеваемост

► Залог на деня за 26.12.2012 г.



Това е домакински мач, който има шест точкова стойност за Фулъм, защото евентуалната победа тук ще бъде постигната срещу тим, който е пряк конкурент в битката за оцеляване. Едва ли всички във Фулъм са очаквали, че тимът ще се замеси в тази битка, но реалностите сега са точно такива. По традиция Фулъм излиза от затруднените ситуации преди всичко с победи в домакинските си срещи и подобен подход и сега изглежда най-подходящ. Саутхямптън е тимът с най-слаба гостуваща отбрана, а е загубил и шест от седем визити и изглежда повече от подходящ съперник, за да може без съмнение по-класният тим на домакините да стабилизира временното си класиране. Фулъм е спечелил последните си две домакинства на този съперник и то без да инкасира гол, а победи и в четирите най-скорошните пет срещи със Саутхямптън на "Крейвън Котидж". Освен очевидните слабости, които тимът на гостите изпитва, когато му се налага да се изявява на чужд стадион, днес под въпрос ще бъде и участието на кандидат английския национал в състава им Лаллана. Ставката за евентуална домакинска победа тук е добре оценена, а и класата на Фулъм спрямо тази на гостите е на нейна страна и си струва да й бъде обърнато внимание.

Прогноза: 1, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

erolcska
26.12.2012 15:47

Според мен мачьт е равен,всички посягат кьм единицата но трябва да се внимава щото ми се струва че Фульм няма да спечели

Kotov
26.12.2012 14:29

по сигурен мач неска от над на джилингам няма 1.6 коеф е евентуално и 1 золте варегем

Kotov
26.12.2012 14:27

и аз мисля че ще стане 1 но е много вероятно и някой хикс 0-0 1-1 саутхемптън завишиха нивото и играта която показват а фулъм от както се контузи брайън руис и нещата загрубяха немогат да вкарват голове няма ги острите контра атаки и бързината

RedArmyUnited
26.12.2012 12:40

И аз мисля, че е време Фулъм да бият. 2:0 Дано Бербо вкара !