Младежки национал пред трансфер в Ередивизи

19:00
Младежки национал пред трансфер в Ередивизи
Българският младежки национал Александър Колев може да премине след Нова година в холандското първенство, съобщава в днешното си печатно издание вестник "Хет Лаатсте Нюс".

20-годишният нападател, който играе за Десел Спорт в белгийската втора дивизия, може да се озове в Камбур  Софиянецът е продукт на школата на Десел, а от миналата година играе и за мъжкия тим, изкачил се от трета във втора лига. Това лято пък за първи път беше призован и в младежкия отбор на България от селекционера Михаил Мадански, който се изказа позитивно за представянето му в контролите досега. Високият Колев може да играе като ляв външен халф, а също така и като централен нападател. Договорът му с Десел изтича през лятото на 2013-а година, но Камбуур ще се опита да го вземе срещу минимална сума още тази зима.

След 14 години извън елита на Холандия, ръководството на Камбуур ще се опита да върне тима при най-добрите. В момента жълто-сините са на 5-о място с 31 точки и мач по-малко. През 2009-а и през 2010-а година Камбуур игра финал на плейофите за влизане, но загуби и в двата случая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

best_WINNER_bg
26.12.2012 02:22

Мисля че подобна идея може да се дискутира не само за приятелски мачове ами въобще за всеки турнир. В крайна сметка да има победител.