Шабаб Риф Хосейма - Раджа Казабланка, спечелен

17:24
Шабаб Риф Хосейма - Раджа Казабланка, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Декември: 11 познати от общо 24 мача

► Залог на деня за 25.12.2012 г.

Шабаб Риф Хосейма - Раджа Казабланка - 22:00 часа

Шабаб Риф Хосейма разчита преди всичко на домакините си срещи за да трупат точки и да се задържа по-далеч от опасната зона. Тимът на Раджа Казабланка почти всеки сезон е замесен в битката за титлата, а след изиграването на снощния мач тимът беше изместен от първото място. Домакините нямат поражение от началото на сезона на собствения си стадион, а гостите играят трудно при визитите си. Играчите на Раджа бележат рядко навън, а Хаосейма е тим осланящ се преди всичко на здравата си отбрана. И двата тима имат нужда от точки и рисковете сега ще бъдат сведени до минимум. Съперниците биха били доволни да спечелят по една точка вместо да поемат повече рискове да преследват трите. Последните две срещи между тези тимове завършиха без нито едно попадение в тях! Ако днес сте решили да опитате късмета си и днес, то най-подходяща изглежда опцията за малко попадения в тази среща.

Прогноза: Под 2,5 гола - 1.40 коеф.

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация