Ирони РЛ - Акоа РГ, спечелен

14:50
Ирони РЛ -  Акоа РГ, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Декември: 10 познати от общо 23 мача

► Залог на деня за 24.12.2012 г.

Ирони Ришон Лезион - Акоа Рамат Ган - 18:00 часа

Домакините бяха част от елита на страната през изминалия сезон, но сега не се представят много по-добре един ешалон по-ниско. Апоел Ришон Лецион ще търси класиране от осмо място нагоре за бъде част от плейофите, в които ще се определят бъдещите членове на елита. Домакините нямат за цел завръщане сред най-добрите, но с попадане в тези плейофи те ще бъдат сигурни в оставането си в тази дивизия на сто процента. За тази цел подобни домакинства трябва да бъдат печелени. Акоа Рамат Ган е един от най-слабите тимове в дивизията, въпреки, че записа четири победи навън до тук. Тимът до скоро беше на дъното в таблицата, но спечели изненадващо последното си гостуване и така се оказа на 15-то място от 16 тима. Гостите имат втората най-слаба отбрана и втората най-слаба атака в тази дивизия. Апоел е допуснал само две загуби като домакин и то от втория и третия във временното класиране. Апоел е спечелил и трите си последни срещи с Акоа Рамат Ган. В тези три мача домакините отбелязаха десет гола срещу само два от страна на Акоа Рамат Ган. Ако днес на всяка цена сте решили да опитате късмета си, въпреки ограничения избор този мач си заслужава да му бъде обърнато внимание.

Прогноза: 1, коеф. - 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари