Норич и Ламбърт уредиха финансовите си спорове

11:04
Норич и Ламбърт уредиха финансовите си спорове
Английският клуб Норич Сити постигна споразумение с бившия си мениджър Пол Ламбърт за уреждане на финансовите разногласия, както и отношенията на канарчетата с новия му клуб Астън Вила. Норич претендираше за нерегламентирано напускане от негова страна в посока Бирмингам, докато самият Ламбърт искаше да си получи бонусите за сезон 2011/2012.

Споразумението гласи, че Вила ще плати на Норич фиксираната в договора на Ламбърт компенсация за напускане, а Норич ще плати на бившия си треньор бонусите, които той е заработил според вътрешния правилник.

"Представители на всички страни най-накрая постигнаха съгласие по тези въпроси и споразуменията вече са факт, се казва в кратко съобщение от страна на клуба от Норфък.

Скандалът избухна през октомври, когато президентът на Норич Алън Боукет се включи в интернет-форум на феновете и заяви, че Ламбърт си търси бонус от 2 милиона паунда и в същото време е напуснал самоволно клуба. Треньорът пък отвърна, че е разочарован от изнасянето на вътрешна информация и ще си търси правата в съда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация