Анчелоти обясни защо Конте е толкова добър треньор

09:29
Анчелоти обясни защо Конте е толкова добър треньор
Наставникът на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти анализира ситуацията в Серия А, като специалистът похвали своя млад колега Антонио Конте. Както е известно, двамата работиха заедно, когато Анчелоти водеше Ювентус, а тогава Конте все още бе капитан на Старата госпожа.

"Познавам много добре личността на Антонио и ми е ясно защо е толкова добър в това да бъде треньор. Само ще ви кажа, че Конте скачаше здраво дори и двустранната игра в средата на седмицата", заяви Карло Анчелоти, цитиран от "Газета Дело Спорт".

"Свалям му шапка за това, което прави в Юве", допълва Анчелоти.

"Не мисля, че Серия А е станала по-слабо първенство през този сезон. Просто Ювентус е по-силен от всички за момента. Отборът е добре сработен, тактически грамотен и играе с невероятен ентусиазъм и агресия", коментира наставникът на ПСЖ.

"Мисля, че Наполи има организацията и селекцията да се представи добре до края на сезона. Обстоятелствата с отнемането на точки се отразиха зле на тима, но мисля, че Мацари ще вдигне момчетата си. Колкото до Интер, те се представят добре. Не е реалистично да очакваме повече от второ място за тях", казва още бившият треньор на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари