Божинов игра силни 73 минути при успех на Верона

19:50
Божинов игра силни
73 минути при успех на Верона
Българският национал Валери Божинов игра 73 минути при успеха на Верона с 1:0 над Юве Стабия в мач от 20-ия кръг на Серия В. Единственото попадение вкара Даниеле Качия в 54-ата минута от дузпа, отсъдена за събаряне на Алесандро Кароца.

Същият Кароца получи втори жълт картон в 73-ата минута и остави домакините с десет души до края на мача. Божинов беше доста активен по време на мача и създаде две
много добри възможности за гол, като първата в края на полувремето беше пропусната от шведа Емил Халфредсон. През втората част той центрира от дясно много добре към Даниеле Качия, който опита да вкара втори гол от воле. Вратарят на гостите Секулин обаче спаси.

Българският национал беше заменен от Симоне Ланер, като промяната беше изискана от червения картон и нуждата от дефанзивни играчи. В същото време Ливорно направи 0:0 като гост на Бреша и допусна Верона да се доближи на 4 точки от 2-ото място. Начело е Сасуоло с 48 точки, пред Ливорно с 43 и Верона с 39. Първите два отбора влизат директно в Серия А, а тези между 3-о и 6-о място играят баражи за промоция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация