Перес не може да повярва, че Касияс е резерва (видео)

14:43
Перес не може да повярва, че Касияс е резерва (видео)
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес остана шокиран от решението на Жозе Моуриньо да остави Икер Касияс резерва във вчерашния мач срещу Малага от 17-я кръг в Примера.

Босът на белия балет бе интервюиран от репортерка минути преди началото на срещата. Когато журналистката прочете стартовия състав на Реал, камерата улови как Перес повдига очила и разглежда тимовия лист, за да види дали не е станала грешка.

После президентът на Реал бързо излезе от кадър. Изглежда той не е искал да се поддаде на емоциите и да каже нещо, което не е за пред камери.

Реакцията на президента на Кралския клуб със сигурност предизвиква много въпроси, като основният е, ще продължи Моуриньо да е треньор на мадридчани и през следващия сезон?



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

catalan
23.12.2012 15:53

Тезата ,че е треньор за по 2 години отново потвърдена , Юнайтед ако си търсят отново дългосрочен треньор определено Моуриньо не е човека за тях. Пелегрини започна да създава невероятен отбор и глупавото отпадане от Лион и загубата от Алкоркон му провалиха плановете. Мачовете между Барса и Реал начело с Пелегрини бяха просто невероятно тактическо надиграване и за да вкара единият отбор гол трябваше да положе невероятни услия и да е 100% ефективен. Моуриньо не е треньор за Реал.

myzrael
23.12.2012 15:18

„Не съм най-добрият треньор в света, но на Земята няма по-добър от мен“ (Жозе Моуриньо)

„Ако бях предпочел лесното, щях да остана в Порто. Там имах прекрасно синьо кресло, трофей от Шампионската лига, Господ също бе там и разбира се след Господ бях аз“ (Жозе Моуриньо)


Аз ще оставя това без коментар...