Челси - Астън Вила, спечелен

12:58
Челси - Астън Вила, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 9 познати от общо 22 мача - 40.9 % успеваемост

► Залог на деня за 23.12.2012 г.

Челси - Астън Вила

По традиция Челси и Астън Вила правят доста резултатни срещите по между си. От както начело на сините от Лондон застана Рафаел Бенитес отборът му почти непрестанно се замесва в двубои в двубои, в които освен, че почти винаги получава гол, Челси отбелязва и по няколко попадения. Астън Вила в момента се намира във възходяща форма и по всичко изглежда, че най-сигурното нещо свързано с днешната им среща ще бъдат попаденията. Последните два сблъсъка между съперниците приключиха при наличието на от 4 до 6 попадения в тях, а поглед в статистиката показва, че пред няколко години между Вила и Челси се получавали резултати като 3:3, 4:4 и разбира се паментната победа за лондончани със 7:1 като домакини. Допълнителна подкрепа на избраната опция може да се търси и в класирането на двата тима. Челси се нуждае на всяка цена от три точки днес за да не изостане прекалено много от челните места, а Вила е задължена да търси точки посредством попаденя, ако не иска да се окаже все по-близо до зоната на изпадащите. Вила има своите шансове днес, а отличната форма на звездата има Бентеке подсказва това. Торес също ще търси поредния си гола за Челси и така в повече от очаквано да видим поне три гола в този мач.

Прогноза: Над 2,5 гола ; Коефициент: 1,42

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
23.12.2012 15:43

за днес мисля тези мачове с по големи коефц; хартс-дьнди юн-1, анталия-ескишехир-1,марсил-сент етиен-1, челси-астьн вила x/1 , тулуза-сошоx/1 ; система 3/4/5=16 кол с правата
успех на всички