Български отбор привлича звезда на Пасош

12:26
Български отбор привлича звезда на Пасош
Един от основните футболисти на Пасош Ферейра Луис Карлос е пред трансфер в български клуб, съобщава "А Бола".

Карлос е титуляр за Пасош, който е на четвърто място във временното класиране в португалската Примейра лига. Договорът на бразилеца изтича през лятото, а заради финансови проблеми в клуба, ръководството на Пасош все още не е продложило нов контракт на играча.

Треньорът Пауло Фонсека коментира: "Луис е важна част от отбора, но трябва да балансираме финансите."

Не е сигурно кой е родният отбор, който се интересува от Луис Карлос. Медиите в Португалия предполагат, че става въпрос за Левски или ЦСКА. Като се има в предвид факта, че наскоро от лагера на армейците заявиха, че ще привличат само българи през зимата, то сините са тимът, преговарящ с бразилеца.

Въпреки това, е възможно шампионът Лудогорец да е мистериозният кандидат за подписа на звездата на Пасош. В Ботев Пловдив също имат огромни амбиции и стабилни финанси, така че също няма да е чудно, ако Карлос подпише с канарчетата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
23.12.2012 15:23

Направо звездата на 4-ият в Португалия ще дойде в нашите кочинки.*joking*

alx
26.12.2012 09:02

Ако следеше футболните новини,щеше да знаеш за какво иде реч.В Португалия на играчите се предлагат нови договори с по-ниски заплати,и те се принуждават да подписват с отбори от други първенства.В Източна Европа им се предлагат доста добри условия,като от футболистите се очаква да вдигнат нивото на отборите.