Арсенал не държи на Адебайор, Венгер му намери заместник

14:40
Арсенал не държи на Адебайор, Венгер му намери заместник
Арсенал може да се раздели с Емануел Адебайор през лятото, въпреки че футболистът поднови договора си с "топчиите" този сезон. Италианският Милан проявява интерес към нападателя и е готов да предложи добра сума за него, което дава сериозни поводи за размисъл на Арсен Венгер.

Французинът обмисля да продаде тогоанеца, който според феновете на "артилеристите" не се представя на ниво във важните мачове. Според информациите, мениджърът на Арсенал си е харесал нападателя на Хофенхайм Демба Ба, което още повече засилва слуховете, че Адебайор ще напусне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
05.05.2009 15:55

Ееее PMR братле недей така да ме нападаш несъм казал ,казъл съм .Каквото сам казал това съм мислил :Виж ако Венгер наистина го иска ,значи има защо, това неможе да се отрече .А това че на мене не ми се иска да е точно тоя е така защото немското първенсто ,последните 2-3 години го няма ,нали виждаш какво става.Едно е да дойде играч от там и друго е да отиде от англия там ,нали виждаш Воронин какво прави ,но много се "отплеснах".Колкото до английските играчи те днешно вереме са доста цветни.А пък и незнам кой ЗАВЪРШЕН ИГРАЧ ,англичанин би могъл да отиде в арсенал,или са във Тотнам или в някой от "грандовете" и не виждам начин да преминат на "emirates".Но да Адебайор остава ,но за колко, 1 или 2 сезона това никои не знае...Аз не се хваля със голям разум ,но и не критикувам другите за това,но на мене неми се вярва ти да си проф.Вучков така, че няма да си слаган на сарце забелешките ти...абе аиде сас здрави!

PMR
05.05.2009 01:15

Sten4 и ти се изказа брат *smile*
Но аз ли4но се надявам да не е Демба ба замесник на който и да е било(несъм го гледал но ми е анти ). Определено си футболен запалянко *joking* И не си искал да е черен а някой англичанин Тука също блесна с разум .... нищо лично нали се сещаш
Аз пък искам ТОЧНО ДЕМБА да пристъпи в Арсенал , и Аде да несе маха но това едва ли е вероятно... но както и да е . Адебайор си остава !

petko1122
04.05.2009 18:31

след гола който вкара на Виляреал ми е трудно да говоря ло6и работи за Аде. наистина в някои ма4ове се губи, но това се слу4ва на доста футболисти!!!! а съм доволен 4е Венгер въоб6те не си и помисля за английски нападатели *smile* първо 4е не могат да играят и второ - много по-скъписа аз бих се зардвал тоя пи4 от Волфсбург / забравих му името/ - прави много силен сезон а и е много млад!!!!!

Sten4
03.05.2009 19:57

Ами то няма много английски нападатели,поне не и класни,който биха преминали в Арсенал .Но аз ли4но се надявам да не е Демба ба замесник на който и да е било(несъм го гледал но ми е анти ).имаше слухо преди време за Игуаин от Реал.М.

NoobSaibot
03.05.2009 19:07

хахаха.Те в статията сами си казват, че това са 'засилени слухове'.Адебата е много добър футболист за мен и е главно действащо лице в отбора на Арсенал заедно с Фабрегас и Аршавин разбира се.Еър_ДЖ, назови ми един футболист в света, който да има всички тези качества, които изброяваш за минуси на Адебайор, придружени с добрата игра с глава и невероятното чувство за пласиране.Е аз ще отговоря вместо теб-няма такъв.Така, че спрете с глупостите, че човекът не ставал.Нима не знаете, че беше контузен няколко месеца....

arsen
03.05.2009 18:17

Щом казваш че несериозен-за Арсенал ли е?Адебайор е бледа сянка на играча вкарал 30 гола мин. сезон.А Венгер му поднови договора,защото Едуардо бе трайно контузен и други причини,разбира се.Но сега клубът ни е още по-стабилен финансово а и Участието на Андрей в ШЛ другия сезон дава голямо предимство на Арсенал.Дали ще бъде Демба ба негов заместник,това е крайно несигурно.Аз се надявах да е бял,по възможност англичанин,ама...

Sten4
03.05.2009 15:58

air_J братле не те зная какви мачове си гледал ,но ако можеш си пусни последният мач срешу М.Юн. във ВЛ точно преди пъвия гол на Насри, гледаи как мотай двама защитници кръй флага за ъглув,има и други примери но немога да се сетя ,а пък и за барзината може да се спори .Но наистина е много несириозен ,можеби най-несиреозния в целия тим ...

air_J
03.05.2009 15:38

Ако може да му вземе поне 20 милиона евро да го дава на секундата. Факт е, че е типичен таран и консуматор. Освен това е и факт, че е изключително тромав и бавен, което са няколко огромни минуса, въпреки че в играта с глава е отличен, както и когато го изведат на чиста позиция почти винаги бележи. Но, когато се иска бързина и повратливост, тогава не го търси - пълна нула е. Затова и в големите мачове рядко блести. Затова и срещу Манечстър нямаше едно дори положение, защото е тромав и не може да си изработи сам положение, а като и съотборниците му не изработиха положения и стана още по-видима слабата му игра. Добър нападател е, но просто за мачове, където е нужна бързина и повратливост е една голяма дупка и на практика в такива мачове Арсенал играе с 10 човека.