Треньорът на Фенербахче хвърли оставка

10:40
Треньорът на Фенербахче хвърли оставка
Треньорът на Фенербахче Айкут Коджаман хвърли оставка след вчерашното поражение от Карабюкспор в среща от турската Суперлига.

"Фенерите" загубиха на собствен терен с 1:3, а седмица по-рано отстъпиха и в дербито с Галатасарай. Отборът е на 4-о място в класирането, а Коджаман влезе в конфликт с някои от водещите футболисти и това се отразяваше негативно на резултатите.

"Поздравявам съперника за победата. Знаех, че мачът ще е труден и бях предупредил играчите за силните страни на Карабюкспор, но понякога колкото и да говориш, на терена отборът се оказва неподготвен", заяви на пресконференцията Коджаман.

"Като бивш футболист на Фенербахче, да бъда старши треньор на тима в продължение на 2,5 години е върхът в досегашната ми кариера. Вече не намирам сили да продължа и затова подавам оставка. Благодаря на всички", добави Коджаман.

Под негово ръководство отборът загуби плейофа за влизане в групите на Шампионската лига срещу Фенербахче през лятото. Освен това Коджаман се скара със звездата Алекс и той се върна в Бразилия, където подписа с Коритиба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
23.12.2012 12:14

"Под негово ръководство отборът загуби плейофа за влизане в групите на Шампионската лига срещу Фенербахче през лятото"*smile*