"Торес се нуждае от топконкурент в атака"

09:24
"Торес се нуждае от топконкурент в атака"
Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес заяви, че сините ще опитат да привлекат нов нападател през януари. Специалистът допълни, че подобен трансфер няма да повлияе зле върху звездата на отбора Фернандо Торес.

Испанското острие бе в голова суша преди идването на Бенитес. След това Ел Ниньо се отпуши и мениджърът на лондончани вярва, че Торес ще продължи да вкарва.

"Няма да имаме проблеми с Фернандо по този въпрос. Торес знае, че има нужда от силен конкурент в атака", коментира Бенитес.

"Проблемът е, че през януари не е никак лесно да се вземат добри играчи. Въпросът е кой", допълва специалистът.

"Не мисля, че отпадането ни от Шампионската лига ще изиграе важна роля в нашите трансферни операции. Когато един добър играч реши да отиде в добър отбор, то той не мисли само за следващите три-четири месеца", казва още Рафаел Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torreschelsea9
28.12.2012 13:26

Ами нормално да са нуждае от конкуренция !!! Това футболът няма как в голям клуб като Челси да си сигурен че ще играеш всеки мач.Трябва да си го заслужиш с дела.Торес фактически няма нито един конкрент в атаката.Ако през зимата дойде една стабилна конкуренция (Фалкао ; Кавани ) Торес ще се раздава като за последно !!! *wink*

7ed0o0
28.12.2012 12:43

Мисля че характера на Торес не му позволява да има конкурент в атака,както каза човекът под мен,торес е примадона ама дано да вземе да се осъзнае

unna7ural93
23.12.2012 10:27

Торес имаше такъв "топконкурент" в лицето на Дроба. На тая примадона не може да му се угоди.

katiliuS_United
23.12.2012 10:06

Какъв конкорепнт ако спекулацийте станат истински и привлекат Лудия тигар Фалкао Торес няма да стъпи на терена освен можеби последните 5-6 минътки защото последните години просто тактиката на Челси е със 5 халфа и 1 централен нападател .