ЦСКА на път да вземе екзекутор на Левски

11:49
ЦСКА на път да вземе екзекутор на Левски
Халфът на ФК Сараево Саид Хюсеинович е много близо до трансфер в ЦСКА. Това заяви мениджърът му Сабит Дервишевич. Сериозен интерес към Хюсеинович има и от страна на Партизан, но той е избрал София пред Белград. Именно 24-годишният играч бе в основата на елиминирането на Левски още в квалификациите за Лига Европа, след като вкара два гола на сините при успеха с 3:1 в реванша в Сараево, като босненците продължиха напред с общ резултат 3:2.

Според Дервишевич, испанският Елче също е предложил договор на офанзивният играч, но проблемът е, че клубът няма свободни места за чужденци извън Европейския съюз.

„Партизан, както и още няколко клуба от бивша Югославия – от Хайдук до Олимпия – искаха да ангажират Саид, но всички тези оферти отпаднаха. На ред е ЦСКА”, каза Дервишевич.

Хюсеинович има 15 срещи в първенството на Босна и Херцеговина през този сезон, в които изигра 1279 минути и реализира три гола. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ioan.stankov
22.12.2012 18:19

Хохохохо..... Сега Камбуров, Платини, Хюсеинович дано поне с тях 3-та намерим правия път въпреки, че изоставаме много. Успех Армейци*ball**ball**ball*

ultrachelsea
22.12.2012 16:12

Точно такъв изнасилвач на крави ни трябва заедно с Камбуров на лефски лошо им се пише. ДАВАЙТЕ ЦСКА!