Моуриньо отново се заяде с Бенитес

11:14
Моуриньо отново се заяде с Бенитес
Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отново не пропусна възможността да нападне мениджъра на Челси Рафаел Бенитес. Загубата на английския тим от Коринтианс на финала на Световното клубно първенство бе повод Специалния да гризне испанския си колега.
 
"Не знам къде би отишъл след престоя си в Челси, но като фен на този клуб се надявам, че не е мислил за Реал Мадрид по време на мача с Коринтианс", заяви Моуриньо.
 
Португалският специалист коментира и голямата разлика между Реал Мадрид и Барселона в битката за шампионската титла в Примера дивисион.
 
"Всички сме виновни. Не трябваше да допуснем такава голяма разлика в точките. Никой от нас не е доволен от формата и резултатите, които постигнахме в последно време. Трябва да променим това", сподели Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tishoff7
22.12.2012 11:48

Винаги съм подкрепял Моу , откакто си тръгна от " Стамфорд Бридж " , но не крия , че ми харесват тактиките на Рафа Бенитес , както и ротациите , които прави , а и да не забравяме , че дойде на пожар , работа с играчи , които му дадоха , а не които е искал , ще видим Януари !
KTBFFH *wink*

Chelsea_4_life
22.12.2012 19:09

То това му е чара на него :Д :Д

catalan
22.12.2012 18:12

Той Моуриньо в което и първенсво да е става голям цирк, в Испания се изпокара с полвината треньори :Д

Chelsea_4_life
22.12.2012 15:45

бяха голяма комедия помня като бихме пуул на Анфилд Моу пробяга целия терен за да се радва пред феновете на пуул и после пред Бенитез :Д

catalan
22.12.2012 11:59

Те с Бенитес не се харесват , защото постоянно се караха като бяха и двамата в Англия, така че такива коментари са нормални.