Ирак кани Херо и Марадона

09:29
Ирак кани Херо и Марадона
Димитър Димитров-Херо и Диего Марадона имат покани от Ирак. Треньорът на Черноморец Бургас е получил предложение да заведе отбора си на зимно турне в държавата от Близкия изток. А колегата му от Аржентина има сериозна оферта да поеме националния тим на Ирак, който доскоро бе воден от бразилския идол Зико, информира "Труд".

И докато Марадона почти е казал "да" на офертата, Херо и щабът му все още обмислят как да постъпят и изчакват да видят какви конкретни условия ще предложат организаторите и колко сериозни са намеренията им. В неофициалните разговори от Ирак са изявили готовност да поемат всички разноски по пътуването и престоя на Черноморец и организацията на минимум 3 контроли. Това засега е единственият шанс на "акулите" да излязат от мразовитите български води по време на зимната подготовка и да направят лагер при по-благоприятни температури. В клубната каса няма пари за пътуване зад граница и по предварителни планове тимът ще прекара зимната пауза в тренировки на изкуствената настилка в Поморие.

Голяма е вероятността Черноморец да се раздели с някой от нашумелите си футболисти през зимната пауза. Клубът преговаря с руски и турски отбори, които проявяват интерес към френския защитник Жереми Фо-Поре и към нападателя Яник Боли, който е роден в Кот д'Ивоар, но има френски паспорт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация