Благо: Избрах Амкар заради дългия договор и семейството

14:38
Благо: Избрах Амкар заради дългия договор и семейството
"Много съм доволен, че подписах с Амкар. Сега ще мога спокойно да си почина и да се насладя на празниците", сподели пред "24 часа" прибралият се вчера в София Благо Георгиев.

В сряда халфът, който напусна като свободен агент друг руски клуб - Терек, мина медицински прегледи в Перм и подписа договор до лятото на 2016 г. За тези 3,5 г. българинът ще прибере 4,5 млн. долара като заплати.

"Основната причина да избера Амкар бе срокът на договора, който ми бе предложен. Той ми гарантира сигурност. Утре (днес-бел.авт.) навършвам 31 г. и краят на кариерата бавно, но сигурно наближава. Имах и други предложения, но те бяха за по-кратки периоди", сподели Благо. Интерес към него имаше от Локо (М) и два клуба от Бундеслигата - Щутгарт и Хофенхайм.

"Разбира се, аз трябваше да преценя и кой е най-добрият вариант за семейството ми. В Амкар играят Георги Пеев и Захари Сираков. В Перм ще можем да общуваме с техните семейства", каза още Георгиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sYsTemX
21.12.2012 15:17

Тоя е същият путешник както барби. Били го искали във Локо М, Щутгарт и Ховенхайн. Но той се съгласил за по-дългият договор в безизвестния Амкар. Барби също го искаха в Ювентус, но той предпочете лондонския квартал Фулъм. Били на по 31 години, е кво като сте на толкоз бе много дърти ли сте, ако сте добри ще играете и до 37. И после се оправдават със семействата си, по-скоро гледате да лапате парите, а не да се развивате в по-добрия отбор. За мен и 2мата сте заплатаджии знаейки, че скоро може да не сте на ниво, страхувайки се да ви намалят заплатите драстично, а така поне да си вържите насраните гащи. Поне си го признайте, личи ви по-путенския ви нрав.