Марсиньо пред завръщане в Кипър

08:26
Марсиньо пред завръщане в Кипър
Ръководството на Левски е на път да се отъвре от ненужния бразилец Марсиньо, който взима една от най-големите заплати в клуба. Той бе пуснат в почивка по-рано от останалите си съотборници. От "Герена" дори му разрешиха да преговаря с който си пожелае отбор, тъй като ако си намери нов ще бъде освободен дори без трансферна сума.

Офанзивният халф, който през март ще навърши 32 години, пристигна в Левски с впечатляваща визитка. В нея фигурира четвърфинал в Шампионската лига срещу Реал (Мадрид) с екипа на АПОЕЛ (Никозия). В Левски обаче той напълно разочарова и след загубата в дербито с ЦСКА седна на резервната скамейка. През есента Марсиньо изигра 16 мача за "сините" във всички турнири, в които вкара 3 гола.

Медиите в Кипър обаче разкриха, че към играча не липсва интерес от местните клубове, съобщава "Тема Спорт". Приближени до Марсиньо са споделили, че от него се интересуват няколко клуба от Топ 6 на местното първенство, сред които АЕК, АЕЛ и Аполон. Бразилецът пък няма нищо против да се завърне на Острова на Афродита, но засега изчаквал и за други варианти. Причината е, че за него може да се появи и изключително примамливо предложение от Китай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация