Ерик Абидал: Тито, кураж!

17:03
Ерик Абидал: Тито, кураж!
Подкрепа към своя треньор Тито Виланова изрази френският защитник на Барселона Ерик Абидал, който, както наставника на каталунците, се бореше с раково заболяване.

Абидал потвърди, че вече тренира, но не пропусна да вдъхне кураж на своя треньор, който ще претърпи днес операция.

"Надявам се да завърна много скоро на терена, но просто не мога да спра да мисля за нашия треньор: Тито Виланова. Пожелавам на него и на неговото семейство всичко най-хубаво и най-вече кураж", написа на официалната си страница във "Фейсбук" Абидал.

"Мога да потвърдя, че вече започнах да тренирам с останалите момчета", написа още френският защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

overdrive
20.12.2012 18:39

Успех в тази трудна битка Тито и дано се оправиш. Направи страхотен старт в Барса и трябва да бъдеш мениджър на този клуб ..

catalan
20.12.2012 17:16

“Тито, ти ще преминеш през това. Всички сме с теб. Няма никакъв начин да загубиш този мач” написа вратарят Икер Касияс във Фейсбук, а той бе последван и от други футболисти на Реал.

“Всичко най-добро за Тито Виланова и неговите близки от цялото футболно семейство. Горещо и сърдечно те прегръщам” добави Серхио Рамос в Туитър.

“Каквито и цветове да носиш и какъвто и отбор да подкрепяш, най-важни са хората и тяхното здраве. Тито, ти със сигурност ще спечелиш тази битка. Пожелавам ти целия кураж на света” написа възстановяващия се от травма Марсело.

“Можеш да го направиш Тито. Ние сме с теб и напълно те подкрепяме” изтъкна Алваро Арбелоа.