Лийдс - Челси, спечелен

14:22
Лийдс - Челси, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 8 познати от общо 18 мача - 44.4 % успеваемост

► Залог на деня за 19.12.2012 г.



Ако Челси преодолее този съперник, то до заветния трофей ще остават само още две стъпки. Наличните съперниците ще бъдат Астън Вила, Суонси и Брадфорд и така шансът пред сините да спечелят поне едно отличие след края на настоящия сезон ще бъде наистина реален. След мачовете в първенството това е единствената надпревара, която представлява сериозен интерес за лондонския клуб към настоящия момент. Лийдс е боен тим, но за него приоритет си остана класирането в зоната на плейофите и едно евентуално отпадане на този етап и от подобен съперник в настоящата надпревара няма да има фатални последици за клуба. Това обаче няма как да се каже и за гостуващия тим и поради това Челси изглежда е задължен да продължи по пътя си към този трофей без много драми и с резонна победа над съперник, който е и от по-ниско ниво.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
19.12.2012 23:57

Браво на всички,които са го играли 2.*beer*

united888888
19.12.2012 20:37

Къде е тоя коеф 2...в кой букмейкър...само ой си знае *lol*...следя му прогнозите...най-добре да намерят някой по-добър...под 2.5 гола от мене прогноза *wink*

putopalo
19.12.2012 16:40

Предполагам че,Лийдс ще играят доста по-освободено,аз лично очаквам равенство с голове.