24-годишен национал, оценяван на над 6 милиона, идва в Левски (видео)

08:46
24-годишен национал, оценяван на над 6 милиона, идва в Левски (видео)
Левски е близо до трансферен удар. Сините са се прицелили в македонския национал Даниел Мойсов.

Договорът на 24-годишния централен защитник с Войводина Нови Сад изтича на 31-и декември и контрактът няма да бъде подновен.

По този начин родният гранд ще може да вземе бранителя без трансферна сума.

Мойсов бе ключова фигура в състава от Нови Сад, но през лятото отказа да удължи договора си и бе "замразен" от треньорския щаб. Футболистът почти няма игрови минути през последните месеци, но за класата му красноречиво говори фактът, че от Войводина са отказали оферта на стойност 3 милиона евро за правата му през 2011 година.

Сърбите обаче са направили грешен ход, защото вместо да вземат въпросната добра сума, сега Мойсов ще ги напусне като свободен агент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mihaileg
19.12.2012 10:06

Така като почнете мн се дразня. Всеки път като дойде някой чужденец в български отбор се започва - тоя е играл в Барселона (4 мин за 3тия юношески отбор преди 20 год), другия е играл с Роналдиньо (като са били 6 годишни на някой бразилски плаж), третия някой си там го оценил като голям талант за 50 млн, ама наще отбори щот са тарикати ще го земат за без пари. И кво накрая като дойдат сичките до един са куци коне. Правете школа ей, тука има талантливи момчета, не търсете някви катили по плажовете на Бразилия и дърветата в Африка.

degea97_
19.12.2012 14:39

Коментара ти ми харесва и заглавието пак е преувеличено понеже го оценяват в Трансфермаркт на 1 милион а е капитан на Македония на 24 годишна възраст като гледах клипа ми хареса много . ДА всички които ги описват така идват и се провалят но това за Барселона всички видяхме кво ренде беше Калво а после какъв играч стана но въпреки това го махнаха .

DuX4o0
19.12.2012 10:48

Дойдат тука и не може да ритнат топката...

fenomena_666
19.12.2012 09:36

вижда ми се добро футболист4е за стандартите на а група стига да не стане като другите 4уждестранни футболисти в левски които додоха тази година ,,за ни6то не стават'' хаа