Верея стяга силна селекция за Югоизточна "В" група

18:20
Верея стяга силна селекция за Югоизточна "В" група
Намеренията на ръководството на третодивизионния Верея Стара Загора е да атакуват първото място през пролетния полусезон и затова клубът ще направи сериозна селекция. Тимът е на трето място в класирането с актив от 33 точки.

От Верея съобщиха, че вече са привлекли в състава трима нови футболисти. Това са халфът Людмил Киров, който се завръща от Германия за да помогне на тима. Киров е играл в родния си Дунав, Черно море, Берое, Родопа Смолян. Освен него в старозагорския отбор са привлечени халфът на Видима - Раковски Симеон Мечев и нападателят Гюрсел Вели, който игра през есента в Септември Симитли.

От клуба разкриха че водят разговори с още няколко опитни футболисти, но те не са подписали договори и вероятно това ще стане след празниците. А от отбора бяха освободени петима футболисти.

Верея започва зимната си подготовка на 7 януари на клубната си база в Стара Загора. За втора поредна година тимът ще проведе и подготвителен лагер в турския курорт Анталия в хотел "Кемер", нещо което не си го позволяват повечето професионални клубове.

В Турция Верея ще бъде от 4 до 13 февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация