Станаха ясни трансферните планове на Славия за зимния трансферен прозорец

13:22
Станаха ясни трансферните планове на Славия за зимния трансферен прозорец
Славия ще се подсили с 3-4 нови футболисти през зимната пауза в първенството. Това съобщи президентът на клуба Венцеслав Стефанов.

"Промените в състава няма да бъдат много. Ще вземем не повече от 3-4 имена. Вероятно (старши треньорът) Велислав Вуцов ще определи кои ще освобождава в края на седмицата. Също не вярвам те да бъдат кой знае колко. Просто нормално развитие на процеса футболно първенство", каза Стефанов.

Сред спряганите имена за преминаване в Славия са Николай Дюлгелов, Галин Иванов, Димо Атанасов и Дончо Атанасов. Стефанов на този етап отрече информациите, че юношата на
клуба Димитър Рангелов ще се завърне в състава на "белите".

"Димитър Рангелов винаги е добре дошъл, но това нещо не може да се твърди, защото той има договор с Люцерн, има взаимоотношения с швейцарците, които ще се решават на място. Пак казвам, той е винаги добре дошъл в Славия, както и всички останали наши момчета", каза Стефанов.

В Славия се надяват да могат да разчитат за старта на пролетния полусезон през март и на бившия национал Чавдар Янков, който се подложи на операция на коляното в началото на месеца.

"Състоянието на Чавдар Янков е добро след операцията. Съжалявам, че дълго време някои доктори го залъгваха, че няма нужда от операция. Той се вслушваше в съветите им. Надяваме се през януари да свали гипса и да бъде готов още за първите мачове през пролетта", каза Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация