Кикерс Офенбах - Фортуна, загубен

13:02
Кикерс Офенбах - Фортуна, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 8 познати от общо 17 мача - 47.1 % успеваемост

► Залог на деня за 17.12.2012 г.



Тук разлика в класите е много голяма, а ставката за победа на по-класния тим крайно съблазнителна. Гостите от Дюселдорф се подвизават в Бундеслига, а Кикерс Офенбах е в Трета лига. Не е за подценяване и фактът, че Кикерс се намира в ужасна форма в последно време, като тимът загуби поред и четирите си последни срещи. Интересно е да се отбележи, че най-голямата загуба записа на Кикерс беше като домакин в последната му среща с Оснабрюк с резултат 1:5. Фортуна Дюселдорф е тим с много сериозна история и максимално доброто представяне в надпреварата за Купата на Германия винаги е част от клубната стратегия на клуба. При тази ситуация тук едва ли ще се получи дори частична изненада.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Naydenov1914
19.12.2012 01:58

За днес(19.12) виждам 3 мача

Лацио - Сиена - Х/1 3,80 - Мисля че предвид тежкото домакинство на Интер онзи ден и това че домакините все още са в борбата за местата даващи право на участие в шампионскалига, като прибавим и това че големият реализатор на отбора Мирослав Клозе най-вероятно няма да играе мисля, че гостите ще успеят да удържът поне равен на полувремето.

Лийдс - Челси - 1 1,65 - След загубеният финал от Коринтианс и при положение че на полуфиналите се класираха не толкова претенциозни отбори (Брадфорд, Астън Вила и Суонзи) пътят към купата изглежда разчистен за Челси и Бенитес най-вероятно ще хвърли доста сили за да я спечели.

Наполи - Болония - 1пп 1,65 - Не вярвам че неаполитанците ще допуснат една и съща грешка в растояние на 3 дни когато Болония нанесе първата загуба на Наполи като домакин в серия а през този сезон (9-2-1), като прибавим и че предстоящият мач на Наполи е наглед протоколен срещу Сиена според мен домакините ще се опитат да си решат мача още през първото полувреме.

mistral
19.12.2012 11:42

Хубави коментари си направил, само не вярвай много на Лацио днес. Според мен ще отпишат купата.

Bookie
18.12.2012 23:10

Ще обърнат ама друг път!Сотиров *cards**cards**cards*