Пенев: Доволен съм от жребия

12:09
Пенев: Доволен съм от жребия
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев изрази задоволството си от жребия за четвъртфиналите на турнира за купата на България.

"Армейците" ще се изправят срещу софийския Локомотив в два мача на разменено гостуване през пролетта.

"Аз съм доволен и нашият клуб е доволен. Локомотив е столичен отбор и мисля, че ще бъде трудно. Турнирните мачове са трудни винаги. Надяваме се, че стимулът ще бъде добър и за двата отбора. ЦСКА има нужда от победа, за да атакува и шампионската купа", каза Пенев.

Все още обаче няма яснота къде ще се играят двете срещи, тъй като стадионите на ЦСКА и Локомотив не получиха лиценз за есенния полусезон.

"Аз се пошегувах да изиграем по едно полувреме и на двата стадиона. Теренът и съблекалните "Армията" са готови, остават трибуните...Учудващо е, че на нашия стадион не се играят мачове. На стадион "Локомотив" козирката е здрава, но теренът пустее. Двата клуба обикаляме цялата страна. Не сме спестили и 1000 лева от домакинските ни мачове през есента. Как се издържа един такъв отбор, като няма приходи от домакинските си срещи? Надявам се до февруари-март месец всичко да бъде наред", каза Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация