Уест Бромич прекъсна серия от три поредни загуби

20:24
Уест Бромич
прекъсна серия
от три поредни загуби
Уест Бромич Албиън завърши 0:0 срещу гостуващия Уест Хям Юнайтед в мач от 17-ия кръг на английското футболно първенство. Възпитаниците на Стийв Кларк прекъснаха серия от три поредни поражения във Висшата лига и с актив от 27 точки се изравниха с петия в класирането Евертън. Лондончани пък заемат 11-ата позиция с 23 точки.

През първата част двубоят на "Дъ Хоуторнс" беше равностоен, като гостите имаха най-чистото положение, но бранителят Уинстън Рийд отблизо стреля над гредата след центриране от корнер. През втората част домакините имаха превъзходство, но не успяха да стигнат до попадение.

В 48-ата минута Стийв Морисън нямаше шанс, след като негов удар от 12-13 метра със задна ножица кацна на напречната греда на вратата на Юси Яаскелайнен. Малко по-късно Уест Хям отвърна с опасен изстрел на Гари о'Нийл от 20 метра, който премина на сантиметри от целта. В 74-ата минута домакините бяха най-близо до попадение. Крис Брънт центрира от ъглов удар от дясно и Морисън с глава от 5-6 метра засече отново в напречната греда.

До края лондончани удържаха натиска на съперника и заслужиха точката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация