И Левски с мераци към Чавдар Янков

11:32
И Левски с мераци към Чавдар Янков
Левски ще се опита да привлече футболиста на Хановер 96 и националния отбор на България Чавдар Янков, пише "Меридиан мач". Преди време се появиха информации, че и ЦСКА желае да си осигури услугите на халфа, така че се очертава сериозно надцакване между вечните врагове през лятото.

"Сините" искат да вземат бившия играч на Славия под наем през лятото. От "Герена" ще помолят германския клуб да пусне халфа без пари в Левски, като двата тима ще си разделят разходите по заплатата му. Престоят на футболиста в Хановер бе съпътстван от множество контузии, които попречиха на играча да разкрие възможностите си и да си извоюва титулярно място.

В момента Янков отново е с травма и ще може да играе чак през новия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BERTUCHI
03.05.2009 14:06

интересно ми е с какво ще плащат *smile*

dunavec__
02.05.2009 12:22

Беше обещаващ млад халф преди време. Влезе с големи надежди в националния отбор, като 2004г. му беше най-силната. Спомням си че му викаха, че ще е новия Балъков/плеймейкър/. С течение на времето обаче след като отиде в Хановер половината време беше контузен ,развитието му спря и след това тръгна стремглаво надолу! Днес е пълна дупка... и няма смисъл да се хвърлят пари на вятъра за него.