Коринтианс - Челси (загубен)

11:21
Коринтианс - Челси (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 7 познати от общо 15 мача - 46.7 % успеваемост

► Залог на деня за 16.12.2012 г.




Челси е дошъл в Япония с ясната цел да спечели таза купа и точно бразилският тим едва ли ще бъде пречка през настоящия носител на трофея в Шампионската лига да направи това. Подемът в редиците на англичаните в последно време е очевиден, а головете на Торес не спират и всичко това ме кара да смятам, че Челси няма да има проблем да победи бразилския си опонент, който е по-силен от Монтерей, но и драстично по-слаб от Челси. Лондончани бележат повече голове без проблеми след назначаването на Бенитес и наложения нов игрови модел на подаване на топката в празните пространства зад отбраната на съперниковия тим. Има и голяма доза вероятност Коринтианс да излезе пренавит за този мач и част от играчите да прегорят, предвид залога на мача от тяхна гледна точка, което ще улесни още повече задачата на далеч по класния и без това тим от Англия. Ставката е добре позиционирана на пазара към момента и си заслужава да се опита.

Прогноза: 2, коефициент - 1.81

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация