Лацио с труден успех над Интер в Рим (видео + снимки)

23:48
Лацио с труден успех над Интер в Рим (видео + снимки)
Лацио победи като домакин Интер в дербито от 17-я кръг на италианската Серия "А". Двубоят на "Стадион Олимпико" приключи при резултат 1:0 за лациалите. С трите точки орлите се доближиха на само една от своя съперник в класирането.



Срещата бе доста интересна и динамична и положенията изобилстваха пред двете врати. Въпреки това падна само един гол, дело на нападателя на орлите Мирослав Клозе в 82-та минута. Германецът се възполза от отличен извеждащ пас на Маури. 



В минутите до края Коутиньо на два пъти и Ранокиа можеха да възстановят паритета, но не успяха. 



Нерадзурите могат да съжаляват доста за загубата, защото преди това на два пъти имаха чудесни шансове да открият първи резултата, но Гуарин и Касано удариха греди. Освен това Маркети извади по великолепен начин удари на Касано и Нагатомо.



Състави: 
Лацио: Маркети - Конко, Биава, Сиани, Раду - Ледесма - Лулич (64 - Кандрева), Ернанес (87 - Диас), Гонсалес, Маури - Клозе (85 - Флокари)

Интер: Ханданович - Нагатомо, Ранокиа, Самуел, Перейра (86 - Коутиньо) - Санети, Гаргано, Камбиасо (60 - Паласио) - Гуарин - Милито, Касано




Lazio vs Inter Milan 1:0 Klose by UCL2410

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
16.12.2012 13:11

Маркети беше изключителен!!!! победата е благодарение на него..

bacardy_breezer
16.12.2012 08:01

Лацио този сезон са много силни.Играят много приятен за окото футбол, а Клозе продължава да е все същия хищник, въпреки че е на години.Един от любимите ми нападатели е бил винаги.Лошото е, че италианските отбори подценяват турнира Лига Европа, иначе Лацио ако играе сериозно има съвсем реален шанс да го спечели според мен.

Argentina8
16.12.2012 00:41

Много слаба игра. Бях потресен по едно време от 5 тъча 4 объркаха. Първото просто никаква идея, второто Лацио по едно време не знаеха къде са, нормално е да се потвърди клишето, "ако не вкараш, ще ти вкарат". Другият интересен фактор в мача беше господина със свирката, който за 6 фала извършени от Ернанес не му показа дори картон, а за първи фал на Гаргано директно жълт. Спестен червен на Кандрева и спестена дузпа срещу Ранокия, та за капак накрая и фала срещу Фреди не даде ....

Argentina8
16.12.2012 00:53

Така е просто съм малко афектиран от загубата. Тук влизат много "драскачи" за да излеят хейта си към ИНТЕР но на мен ми писна всеки мач да "режат" отбора, не казвам, че само тези отсъждания са в основата на загубите но тези неща се натрупват, а не правят впечатление на хората. Когато съдията започне с "леките" побутвания за единия отбор от рано, той започва да ти изнервя играта. В миналия кръг макар да победихме Наполи, Рицоли просто си свири за неаполитанците най-откровено. Факт е, че нямаме скамейка, може би и отбор готов за Скудетото но бива ли всеки мач, съдиите да са фактор в твоя вреда.

gQg
16.12.2012 00:46

Тези брадви няма смисъл да ги споменаваш, вече е ясно какво ще става през този сезон.

Neill_88
15.12.2012 23:59

"Двубоят на "Стадион Олимпико" приключи при резултат 1:0 за нерадзурите. ", "Нерадзурите могат да съжаляват доста за загубата". Интересно как в един мач нерадзурите хем печелят, хем губят.

myzrael
16.12.2012 00:24

Поправиха се...иначе Лацио направиха услуга на Юве по този начин. FORZA JUVE!

killerstash__
16.12.2012 00:16

Не знам аз чакам отговор от администраторите :Д