Байер Леверкузен разобличи Хамбургер (видео)

19:24
Байер Леверкузен разобличи Хамбургер (видео)
Отборът на Байер Леверкузен постигна класическа победа при домакинството си на Хамбургер. По този начин аспирините затвърдиха втората си позиция във временното класиране и в същото време се доближиха на 9 точки от убедителния лидер Байерн Мюнхен, който вчера завърши наравно 1:1 като домакин срещу Борусия Мьонхенгладбах.
 
Отборът на фабриката закова ханзеатците още до почивката, след като първо Щефан Кийслинг откри резултата в 26-ата минута, а 10 по-късно Андре Шюрле се разписа за 2:0. Момчетата на Сами Хюпия стигнаха до класическата победа в средата на второто полувреме чрез втори гол на Кийслинг.
 
С тази загуба Хамбургер пропусна възможността да излезе на 5-о място в текущото класиране и същевременно увеличи серията си без пълен успех далеч от дома на 4 шампионатни мача.
 

szólj hozzá: Leverkusen vs Hamburg - 3-0 (All Goals)

Айнтрахт Франкфурт се изкачи на трето място след победа като гост над Волфсбург с 2:0. Отборът на вълците остана с човек по-малко още в 16-та минута след червен картон на бразилеца Жозуе. Александер Майер откри резултата за домакините в 12-та минута, като с този гол увеличи личната си сметка на 11 попадения. Японецът Такаши Инуи направи 2:0 шест минути по-късно. Шампионът Борусия Дортмунд може да се върне не третата позиция, ако утре победи Хофенхайм.
 
Резултати от 17-ия кръг на немската Бундеслига:

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
16.12.2012 09:56

Шалке влезнаха в много слаба серия и логично излезнаха извън 6-цата. *smile* Ако не подобрят играта си, ще са желан противник на 1/8 финалите в ШЛ. *smile*

El_Fenomeno_9
15.12.2012 21:30

Какво трябва да означава - "разобличи" ?! Продължавате да натяквате на хората , че Хамбургер са посредствен отбор , но всъщност посредствени сте Вие *wink*

madridistaaaaaa
15.12.2012 19:28

Еееееееееееееееееее най-накрая да видим и статия за Бундеслигата ( освен Байерн Мюнхен ) , не мога да повярвам , това не е истина .

herakov
15.12.2012 20:33

Влизайте по-често и ще видите, че съвсем редовно има много различни статии за Германия, които не са свързани с Байерн *smile*