Маркизио: След завръщането на Конте Юве става още по-добър

22:36
Маркизио: След завръщането на Конте Юве става още по-добър
Халфът на Ювентус Клаудио Маркизио разкри, че настроението в лагера на Старата госпожа е приповдигнато след завръщането на наставника Антонио Конте край тъчлинията.

Специалистът изтърпя четири месеца наказание по подозрение, че не е съобщил на властите, че знае за уреден мач от Серия Б.

След като Конте се завърна, бианконерите спечелиха последните си два мача без да допуснат гол във вратата си.

Въпреки че специалистът отсъстваше за много време, Юве все пак успя да се класира за осминафинал в Шампионската лига, а междувременно да се превърне в лидер в Серия А.

"Беше ни много тежко без Конте. Успяхме да станем шампиони през миналия сезон и щеше да ни е от огромна полза да стартираме новата кампания с треньора ни, който да ни дава наставления от тъчлинията. Това не се случи, но въпреки това показахме характер и изпълнихме целите си за момента. Сега ставаме много силни, след като Конте се завърна. Предстоят ни двубои с Аталанта и Каляри. Тези мачове са лесни само на хартия, но всъщонст ще страдаме, ако не подходим с максимален респект и мотивация", заяви Клаудио Маркизио.

Малкия Принц бе запитан и кой според него е най-големият съперник на Юве за Скудетото.

"Всяка седмица вестниците изваждат различни предположения. Дали ще е Интер, Наполи или Рома. Безразлично ми е. Всички те са добри отбори, но на мен ми пука само за Юве", споделя Маркизио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация