Монако - Ним, загубен

15:31
Монако - Ним, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Декември: 6 познати от общо 13 мача - 46,2 % успеваемост

► Залог на деня за 14.12.2012 г.




Няма причина докато ставките за домакинска победа на Монако са на толкова добро нивото, те да бъдат пропускани. Ясно е, че тимът ще се задоволи само с първото място в таблицата и спечелването на пълни комплекти точно от домакинските срещи преди всичко, няма как да не бъдат в основата на това начинание. Монако загуби преди дни гостуването си и днес ще бъде задължен да се реабилитира без взискателния си собственик. Загубата от преди няколко дни коства водачеството на отбора и това няма как да не накара играчите да преследват трите точки без значение как ще бъде постигнати те. Ним е новак в дивизията и изпитва затруднения, особено когато му се налага да бъде гост. Тимът на гостите е загубил пет от деветте си излизания до тук, а в най-скорошните си пет записа три загуби и две равенства. Класата е изцяло на страната на домакините, а ставка определено е надценена, въпреки колебанията на монегаските в последно време. В този момент е повече от задължително за амбициите на славния иначе тим от Франция да се завърне на победния път.

Прогноза: 1, коефициент - 1.63

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
15.12.2012 00:24

Още сутринта си избягах от късмета,бяха ми превели в сметката 162?(застрахователната агенция объркала застраховката на микробуса ми) и аз ги върнах.*lol*....И така целия ден...дори и Х-а на Монако,който си бях намислил*lol*

sami
14.12.2012 21:02

Уфф, това и аз го чакам за 1-ца, ама да видим...
Иначе може да се опита според мен 1-ца на Ливорно, на 1.55 не е зле *smile*

putopalo
15.12.2012 00:33

Дано да си се избил с Ливорно.*beer*

putopalo
14.12.2012 19:09

Доста очаквана е тази победа за домакините.Преди 2-3 часа исках да пусна мача като Х (0:0 или 1:1),обаче един колега ме разубеди и се отказах.Късмет за всички,които са го играли,аз ще чакам мачовете на Lugo-RM Castilla и Rouen-Quevilly,дано да излезе нещо интересно.

forsberg
14.12.2012 17:16

2:0 монако ще се реваншира за предната загуба *wink*

zoostation
14.12.2012 16:13

Сотирка, плашиш ме с тая прогноза *sad* А дано да излезе!