Гигс: Никога не съм си и помислял да напусна Юнайтед

18:36
Гигс: Никога не съм си и помислял да напусна Юнайтед
Легендарният уелски халф на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че в нито един момент от своята кариера не си е помислял да напусне стадион "Олд Трафорд".
Обявеният за най-добър играч през сезона Гигс изигра мач номер 800 с екипа на "червените дяволи" в сряда срещу Арсенал в Шампионската лига. Преди утрешния мач с Мидъзлбро, Гигс заяви:

"Никога не съм си и помислял да си тръгна. На няколко пъти моето име бе свързвано с други клубове, но никога нещата не бяха толкова близко, че да се стигне до трансфер. Защо изобщо някога да си помислям нещо такова, след като винаги съм бил щастлив тук?"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dunavec__
02.05.2009 07:53

Пропуснахте Дел Пиеро. Той остана в Ювентус дори
когато отбора му изпадна в Серия Б!
Едва ли гигс, малдини и раул биха останали в отборите
си, ако те играеха във втора дивизия! *devil*

Huntelar
02.05.2009 01:54

Той е един от тримата(поне за мен)велики футболисти на нашето време,оставали верни на своя клуб..останалите двама са Малдини и Раул,може би това че са верни само на един отбор през цялата си кариера е..голяма част от величието им,а те наистина са велики!

rokera_henry
02.05.2009 01:19

Единствения ,който най-много уважавам в манчо ЕВАЛА!

levski_s0fia
01.05.2009 22:17

това е най-верния футболист на Ман.Ю. !! той е израстнал в този клуб и се е превърнал в легенда в него .. доколкото знам Гигс е играл само в Ман.Ю през цялата си кариера *wink* страхотен футболист е и съм му голям фен